Jestem dyplomowanym instruktorem fotografii- stopień II. Fotografia- moja pasja, która stała się zawodem, wręcz sposobem na życie. W swoich fotograficznych poszukiwaniach chodzę różnymi ścieżkami. Robię zdjęcia ślubne, biznesowe, nie jest mi też obca fotografia reklamowa, studyjna, architektury i ... - najbardziej jednak fascynuje mnie reportaż. Bycie w samym środku wydarzeń, ciągłe poszukiwanie, natychmiastowa zmiana punktu widzenia. To kwintesencja mojej pasji. Fotografia jest dla mnie przepustką do wielu ciekawych światów, ludzi i zdarzeń. Obiektyw daje mi możliwość innego spojrzenia na otaczający świat.
Tags: JKB-Studio , Jerzy Bień , Fotografia Ślubna , Wideofilmowanie , Poznań , Piła , Bydgoszcz , Toruń , Gdynia , Sopot , Gdańsk , Warszawa , Koronowo , Wyrzysk , Płońsk , Ślub , Wesele , Ceremonia , Plener , Sesja ślubna , Plenerowe zdjęcia ślubne , Sesje fotograficzne , Fotografia , Wideofilmowanie , Studniówka , Młoda Para , Kościół , Fotograf Ślubny , Zdjęcia Ślubne , Galeria WWW , Galeria zdjęć ślubnych , Zdjęcia firmowe , Fotografia reklamowa , Zdjęcia portretowe , Zdjęcia na dokumenty , Zdjęcia legitymacyjne , Zdjęcia paszportowe , Zdjęcia studyjne , Profesjonalne zdjęcia ślubne , Profesjonalna Fotografia Ślubna , Reportaż ślubny , Fotografia reportażowa , Fotografia okolicznościowa , Zdjęcia okolicznościowe , Jerzy , Bień , Instruktor Fotografii , Profesjonalne sesje , Sesje narzeczeńskie , Zdjęcia artystyczne ,
Adres www: http://www.jkb-studio.com.pl

Powiązane strony:

Szkoły policealne koły policealne,LO eksternistyczne,szkoły eksternistyczne,szkoła eksternistyczna,szkolenia,Gdańsk Dzień K... ORKIESTRY WESELNE ŁÓDŹ Firma Mirex to łódzka agencja zespołów muzycznych,zrzeszająca najlepsze zespoły muzyczne. Pomożemy Pań...
Apartament w Gdańsku Baltic Amber - umeblowane jednopokojowe mieszkanie na I piętrze kamienicy w sercu gdańskiej Starówki przy u... Borys Laskowski Kancelaria Prawna - porady prawne. Specjalizacja - prawo gospodarcze. Kompleksowa obsługa prawna firm i podmi...
Hale produkcyjne Interesujące hale magazynowe i przemysłowe w całym kraju. Przestronne powierzchnie, kompletnie urządzone i... Prawnik Poznań Prawnik z Poznania, należy do Wielkopolskiej Izby Adwokackiej. Jest nieocenioną pomocą w reprezentowaniu kl...

Wpisy stron

projektowanie wnętrz Warszawa

Czy wytwarzanie wnętrz wymaga dużego budżetu? Nie prawie każdy człowiek w Naszym kraju posiada duży zast...

Pokoje gościnne, apartamenty, org

Oferta firmy to: przyjęcia weselne, restauracja, hotel w ie i organizacja przyjęć. Nasza działalność to ...

pranie dywanów Warszawa

Estetyka wnętrz to temat bardzo szeroki i wymagany w ówczesnych czasach. Nie ma się co łudzić: jeżeli w ...

narzuty

Przeglądając propozycje sklepów czy t najbardziej popularnych czy to internetowych w zakresie różnego sty...

szkolenia obsługa klienta

Członkowie załogi narastającej ilości firm, których spółkę opiera się na pracy z klientem, biorą udz...

Wszystko o diecie

Zdrowe odżywianie to podstawa...